Search

<< 

Utbildning

Min starka sida när det gäller utbildning är att deltagarna faktiskt förstår budskapet. Då känner deltagarna trygghet.

Förändringsarbete

Förändringar kan vara jobbiga och ibland känns de onödiga. Men vi vet också att utan  förändring stannar man i utveckling både människor och företag- Tyvärr beror många konkurser på ovilja att förändra sig.
Det blir ju inte bättre av att en förändring börjar med att det blir mycket sämre! Om ni inte förstår processen kommer ni att använda Er energi åt fel saker och det blir inte som det var tänkt. Det blir många onödiga diskussioner där människor blir osams.
Ni undviker sådana situationer genom att jag får komma  och berätta om förändringsprocessen. Många roliga övningar som illustrerar fallgroparna i en förändring. Ni kommer att lära Er att fokusera på rätt saker.

Ledarskap

Visst har man ibland som chef önskat att man kunnat trolla med knäna (kan inte jag fast jag är trollkarl). Man känner att man inte räcker till.
Hur ska man vara mot alla medarbetare? Samtidigt är det charmen att som chef ständigt anta nya utmaningar och se vad man klarar av. Innehållet i ledarskapsprogrammet bestämmer vi tillsammans. Exempel på innehåll:

Ekonomi
Kommunikation
Ledare/chef
Motivation
Olika samtal/Konflikthantering
Tempo
Vem är jag som person
Vision och mål

Detaljhandel

Vi jobbar med Service, Sälj, Marknadsföring och Ekonomi.

Copyright 2019 Management By Magic